Moteriško žiemos įvaizdžio būtinybės ir spalvos

Moteriško žiemos įvaizdžio būtinybės ir spalvos

Nors žiemą svarbiausia yra šiluma ir patogumas, žieminiai drabužiai gali ir turi būti madingi. Suprantama, dažnai gali atrodyti, kad šaltais žiemos mėnesiais nėra galimybės atrodyti stilingai, nes tenka pasislėpti po šiltais ir storais drabužiais, tačiau iš tikrųjų taip nėra. Tiesą sakant, žieminių drabužių įvairovė yra tokia didelė kad net stebina. Tereikia tinkamai pasirinkti ir tai, ką dėvėsime, bus stilinga ir madinga.

Naudingos detalės žieminiam įvaizdžiui

Greičiausiai jau turite ne vieną jums patinkantį žieminį drabužį, kurį dėvėdamos jaučiatės patogiai ir pasitikite savimi. Tačiau, jei tai nepadeda jums mėgautis galutiniu rezultatu, turėtumėte pasitelkti keletą naudingų detalių, tinkančių žieminiam įvaizdžiui.

Sluoksniuokite drabužius

Drabužių sluoksniavimas yra labai svarbus bet kokios žiemos aprangos aspektas. Visų pirma, tai darote tam, kad jums būtų šilta net pačiomis žvarbiausiomis dienomis. Tačiau sluoksniavimo pagalba jūs taip pat galite tapti itin stilinga – striukės, paltaimegztiniai ir daugybė kitų drabužių gali būti puikūs sluoksniavimo variantai. Taigi, žiemai pasistenkite pasirinkti tinkamus sluoksnius prie tinkamos aprangos. Ir, žinoma, drabužių sluoksnius rinkitės pagal oro sąlygas. Tik nepersistenkite, kad neperkaistumėte ir nesijaustumėte suvaržytos!

Pasirinkite svarbiausią akcentą

Ar savo įvaizdyje visuomet turite tam tikrą unikalų akcentą, kuris nebyliai perduoda pagrindinę stiliaus žinutę? Jei ne, dabar būtų pats metas atrasti tą vieną konkretų aprangos elementą, kuris traukia pagrindinį dėmesį. Ir tai gali būti bet kas – nuo išskirtinės ir labai ryškios spalvos striukės, iki aukštakulnių ar didelio papuošalo. Taigi, jei norite išsiskirti, tiesiog pasirinktie vieną išskirtinį elementą, kuris trauktų akį ir paverstų jūsų įvaizdį ypatingu.

Atkreipkite dėmesį į spalvas

Kai kalbame apie madingą žiemos aprangą, vienas svarbiausių dalykų visuomet yra spalva. Neutralios spalvos puikiai tinka daugumai aprangos variantų, tačiau jei norite išsiskirti, išbandykite ryškią spalvą. Leiskite sau dažniau eksperimentuoti su skirtingomis spalvomis – ypač, jei iki šiol jų vengėte. Niekuomet negalite žinoti, ką jums pavyks atrasti. Tad, jei iki šiol žiemą dažniausiai rinkdavotės tik juodą ar pilką spalvas, pabandykite atsinaujinti ir savo įvaizdį pagyvinti raudona, geltona, rožine, balta, ruda, smėlio ar violetine spalva.

Žieminė avalynė

Žieminiai batai yra tiesiog būtina kiekvieno žiemos garderobo dalimi. Bet kuria proga jie jums suteiks ne tik daugiau šilumos, tačiau ir stiliaus. Prieš įsigydamos batus, būtinai juos gerai pasimatuokite ir pagalvokite, prie ko galėtumėte priderinti. Be to, batai būtinai turi būti patogūs, nes juk nėra nieko blogiau, kaip žvarbiomis žiemos dienomis per sniegą klampoti nepatogiais batais. Batai turi papildyti jūsų įvaizdį ir derėti su kitomis žiemos įvaizdžio detalėmis. Galiausiai nepamirškite, kad tinkamai pasirinkta batų spalva gali padėti jums išsiskirti iš minios.

Diržas

Diržas yra nuostabus aksesuaras, kurį, deja, nemažai moterų linkusios pamiršti. Jei ir jūs iki šiol vengėte diržų, pats metas šią klaidą ištaisyti. Tai gali tapti nuostabia žieminio įvaizdžio puošmena. Diržas yra ir labai praktiškas pasirinkimas, pvz., jei jūsų žieminė suknelė yra per laisva, diržas gali tai ištaisyti. Žinoma, pasirinkite tokį diržą, kuris patogiai priglustų ir būtų pagamintas iš patvarių bei kokybiškų medžiagų. Ir šiuo atveju yra svarbi diržo spalva, kurios pagalba galite reikšmingai pakoreguoti savo įvaizdį.

Pabaigai

Spalvos, drabužių sluoksniavimas, tinkamai pasirinkti aksesuarai ir skirtingų tekstūrų derinimas gali paversti jūsų žieminį stilių nepakartojamu. Pabandykite nuo šiol rinktis žieminius drabužius atsižvelgdamos ne tik į tai, kad jie būtų praktiški, bet kartu ir stilingi.

 (272)