Praktiški patarimai, kaip tapti stilingesnėmis

Praktiški patarimai, kaip tapti stilingesnėmis

Norite būti stilingesnės, bet nežinote, nuo ko pradėti? Laimei, esate tinkamoje vietoje! Sudarėme jums naudingų stiliaus formavimo patarimų sąrašą, kuris padės jums visada atrodyti stilingai ir nebesijaudinti dėl savo įvaizdžio formavimo.

Derinkite aksesuarus

Vienas iš labai nesudėtingų, tačiau ypač naudingų būdų, padedančių atrodyti stilingai, yra aksesuarų derinimas. O vienas iš lengviausių sprendimų yra rinktis tas pačias spalvas, derinant skirtingus jų atspalvius. Tai padės išvengti stiliaus klaidų ir užtikrins, kad neatrodytumėte per daug vienodai.

Jei aksesuarus derinsite su oficialesne apranga, tuomet turite pasirūpinti, kad aksesuarai būtų artimų spalvų, pvz., tamsiai rudi batai ir juodas diržas. Tuo tarpu, jei derinsite laisvalaikio įvaizdžiui skirtus aksesuarus, vertėtų pasitelkti vaizduotę, kūrybiškumą ir leisti sau eksperimentuoti.

Rinkitės tai, kas amžina

Dar vienas veiksmingas būdas visada atrodyti stilingai yra rinktis amžinai madingus drabužius. Tai reiškia, kad drabužių spintos pagrindą turėtų sudaryti drabužiai ir aksesuarai, kurie yra visada madingi, niekada neišeis iš mados ir juos bus galima dėvėti ne vienus metus.

Todėl, kaip savo stiliaus pagrindą, išmintinga rinktis klasikinius drabužius, ir kartas nuo karto juos paįvairinti naujausias mados tendencijas atitinkančiomis stiliaus detalėmis. Tai užtikrins, kad jums nebereikės kas keletą mėnesių pirkti daugybės naujų drabužių, o investavusios į klasikinius ir aukštos kokybės drabužius visuomet žinosite, kad tikrai turite ką apsirengti. Be to, jausitės puikiai, nes kartu prisidėsite ir prie aplinkos išsaugojimo!

Neskubėkite renkantis drabužius

Viena dažniausiai pasitaikančių klaidų yra ta, kad, renkantis drabužius, dauguma pirkėjų panikuoja ir skuba. Dažnai taip nutinka baiminantis, kad prekė greitai bus išparduota, nebebus taikoma akcija ar tiesiog manant, kad tam tikro modelio drabužis jiems puikiai tiks. Tačiau paprastai tai būna impulsyvūs pirkimai, kurių metu įsigyjame tai, kas iš tikrųjų mums visiškai nepatinka ir netinka.

Todėl, norint visuomet atrodyti stilingai ir be didelio galvos skausmo formuoti savo kasdienį įvaizdį, drabužius reikėtų rinktis neskubant. Prieš priimant galutinį sprendimą, turite būti tikros, kad pasirinktas drabužis jums puikiai tiks ir kad nereikės įsigyti daugybės papildomų drabužių ar aksesuarų, kad galiausiai galėtumėte jį dėvėti. Naujas drabužis neturi tapti našta. Jis turi būti naudingas jūsų turimo garderobo papildymas.

Apribokite spalvų pasirinkimą

Jei jūsų drabužių spinta šią akimirką mirga marga nuo pačių įvairiausių spalvų, nenuostabu, kodėl jums kiekvieną rytą iškyla ta pati problema – kuo šiandien apsirengti. Nesudėtingas būdas, kaip galite atrodyti stilingai, yra supaprastinti savo garderobą iki bazinių ar neutralių spalvų, pvz., juodos, pilkos, baltos ar tamsiai mėlynos. Tokiu būdu galėsite lengviau išvengti didelio galvos skausmo, kuris dažnai kyla nepajėgiant suderinti skirtingų spalvų drabužių.

Kai jau būsite apsipratusios prie bazinių spalvų drabužių ir juos dėvėdamos nebejausite jokio diskomforto, galėsite pamažu į savo įvaizdį įtraukti ir papildomų ryškesnių spalvų, tokių kaip raudona, geltona, žalia ar kt., kurios suteiktų jūsų įvaizdžiui daugiau unikalumo ir žavesio. Visa tai palaipsniui padės jums išsiugdyti geresnį stiliaus pojūtį ir bus lengviau ir paprasčiau išsirinkti tinkamas spalvas bet kuriam atvejui.

NAUDINGA: „Kaip teisingai derinti drabužių spalvas“

Pabaigai

Tai nėra vienintelės priemonės, kurias jūs galite pasitelkti formuodamos savo kasdienį įvaizdį ir siekdamos visuomet atrodyti stilingai. Kartu nepamirškite derinti ne tik spalvų, bet ir drabužių stilių, rinktis tai, kas atitinka jūsų figūros tipą, ir nepamiršti, kad apranga turi būti patogi, jei norite jausti didesnį pasitikėjimą savimi. Visi šie pagrindiniai dalykai gali jums padėti išvengti stiliaus klaidų ir palengvinti nepriekaištingo įvaizdžio formavimą.

 (360)