Kaip paruošti savo garderobą pavasario sezonui

Kaip paruošti savo garderobą pavasario sezonui

Atėjus pavasariui, laikas susikrauti nepatogius žieminius drabužius ir pradėti galvoti apie naujo sezono garderobo atnaujinimą. Jei esate moteris, mėgstanti madą, tikriausiai jau galvojate, ką apsirengti šį pavasarį. Pateikiame keletą patarimų, kaip paruošti garderobą artėjančiam sezonui.

Pradėkite nuo pagrindinių detalių

Prieš pradėdamos pirkti naujus drabužius, įsitikinkite, kad turite pagrindines stiliaus detales. Į tai įeina balti marškinėliai, džinsai ir patogūs batai. Tai yra bet kokios puikios aprangos sudedamosios dalys, kurios jums nepriekaištingai pasitarnaus visą pavasarį ir netgi vasarą. Jei šias detales jau turite, įsitikinkite, kad jos yra geros būklės.

Įtraukite šiek tiek spalvų

Pavasaris - puikus metas savo garderobą papildyti naujomis spalvomis. Ieškokite pastelinių ir ryškių atspalvių bei drąsių raštų. Taip pat galite eksperimentuoti su spalvų blokavimu ir skirtingų spalvų maišymu bei derinimu. Jei nežinote, nuo ko pradėti, pabandykite į aprangą įtraukti spalvingą aksesuarą, pvz., šalį ar vėrinį.

Investuokite į lengvus audinius

Pradėjus šiltėti orams, norėsite pereiti prie lengvų audinių, kurie užtikrins vėsą ir patogumą. Ieškokite medvilnės, lino ir šilko - kvėpuojančių medžiagų, kurios puikiai tinka pavasariui. Taip pat galite eksperimentuoti su permatomais audiniais, tokiais kaip šifonas ar organza, kad atrodytumėte švelniau ir moteriškiau.

Sluoksniuokite

Pavasaris gali būti nenuspėjamas, kalbant apie orus, todėl svarbu būti pasiruošusioms visiems galimiems atvejams. Drabužių sluoksniavimas yra svarbiausias dalykas kuriant universalią aprangą, kurią galima koreguoti keičiantis oro temperatūrai dienos bėgyje. Pradėkite nuo lengvos viršutinės dalies ir pridėkite megztinį, švarką ar džinsinį švarką, kad būtų šilčiau. Taip pat galite sluoksniuoti sijonus ar sukneles ant leginsų ar pėdkelnių, kad jūsų apranga taptų praktiškesnė.

Nepamirškite gėlių raštų

Gėlių raštai yra pavasario pagrindas, ir šie metai - ne išimtis. Ieškokite suknelių, palaidinių ir sijonų su drąsiais, spalvingais gėlių raštais. Taip pat galite eksperimentuoti maišydamos ir derindamos skirtingus gėlių raštus, kad atrodytumėte eklektiškiau. Jei nesate didelių gėlių raštų gerbėjos, pabandykite į savo aprangą įtraukti mažesnių raštų arba siuvinėtų gėlių.

Eksperimentuokite su aksesuarais

Aksesuarai - tai paprastas būdas atnaujinti savo garderobą nepatiriant pernelyg didelių išlaidų. Ieškokite išskirtinių stiliaus detalių, pvz., didelių auskarų ar drąsių vėrinių, kad aprangai suteiktumėte daugiau įdomumo ir žavesio. Taip pat galite eksperimentuoti su įvairių tipų skrybėlėmis, rankinėmis ir batais, kad sukurtumėte unikalų ir išskirtinį įvaizdį.

Nepamirškite viršutinių drabužių

Nors pavasaris - lengvesnių drabužių metas, vėsesnėmis dienomis ir naktimis vis tiek reikės striukės ar palto. Ieškokite lengvų švarkų, pvz., džinsinio švarkelio ar palto, kuriuos galima sluoksniuoti ant aprangos. Taip pat galite rinktis ryškiaspalvį ar raštuotą švarką, kad savo įvaizdžiui suteiktumėte įdomumo.

Atnaujinkite avalynę

Pavasario sezonas – tai nuostabus metas atnaujinti savo batų kolekciją. Ieškokite patogių, bet stilingų modelių, pvz., mokasinų, baleto tipo plokščiapadžių ar sportbačių. Taip pat galite eksperimentuoti su įvairių stilių bateliais, pvz., mulais ar espadrilėmis, kad atrodytumėte madingiau. Nepamirškite investuoti ir į stilingus guminius batus arba neperšlampamus batus drėgnoms pavasario dienoms.

Išbandykite naujas tendencijas

Pavasaris - puikus metas eksperimentuoti su naujomis mados tendencijomis. Ieškokite tendencijų, kurios atitinka jūsų asmeninį stilių, ir pabandykite jas įtraukti į savo garderobą. Kai kurios šio pavasario tendencijos - per dideli švarkai, išraiškingos rankovės ir plačios kelnės. Nebijokite išeiti iš savo komforto zonos ir išbandyti ką nors naujo.

 (275)