Apkūnioms moterims skirti stiliaus patarimai

Apkūnioms moterims skirti stiliaus patarimai

Apkūnioms moterims paprastai yra patariama nedėvėti tam tikro stiliaus drabužių, kadangi jie gali išryškinti tam tikrus kūno trūkumus. Tačiau negalima pamiršti, kad kiekviena moteris yra tobula tokia, kokia yra, ir kiekvienos iš mūsų kūnai yra labai skirtingi. Tad, tai, ką nemaža dalis apkūnių moterų vadina netobulumais, iš tikrųjų reikėtų vadinti nesaugumu. 

Nors ne viena moteris gali nenorėti to pripažinti, tačiau tai, kaip ji pasitiki savo kūnu, vaidina ypatingai svarbų vaidmenį stiprinant jos pasitikėjimą savimi. Todėl priimti savo kūną ir jaustis komfortiškai yra labai svarbu, kai kalbama apie savo asmeninį įvaizdį. Taigi, pateikiame jums keletą patarimų, kurie gali padėti susitaikyti su savo kūno linijomis ir pajusti visišką laisvę dėvint tai, ką iš tikrųjų norite dėvėti.

Neslėpkite savo kūno per dideliuose drabužiuose

Jei iki šiol jūs slėpdavote savo kūną po per dideliais stambių drabužių sluoksniais, kad paslėptumėte savo kūno linijas, nėra ko abejoti, kad jūsų apranga atrodo netinkamai. Užuot taip dariusios, turėtumėte rinktis ne aptemptus, o laisvus drabužius. Tai užtikrins, kad gyvensite patogiai ir būtent taip, kaip norite.

Leiskite sau išbandyti naujus drabužius

Drabužius paprastai renkamės taip, kad jie būtų kuo įdomesni ir jokiu būdu ne nuobodūs. Žinoma, tai tikrai nereiškia, kad jūs privalote akimirksniu įsigyti naujo stiliaus drabužius, tačiau visuomet galite pradėti nuo savo dabartinės aprangos ir įnešti į ją kažką naujo. Pavyzdžiui, galite pabandyti derinti naujus drabužius ir spalvas, kad į savo kasdienybę įneštumėte šiek tiek daugiau žavesio ir įdomumo.

Drąsiai rinkitės spalvas

Nors akivaizdu, kad juoda spalva yra seksuali ir elegantiška, tačiau ji nepaslėptų jums nepatinkančių jūsų kūno linijų. Todėl jei rinksitės išskirtinai juodą spalvą, tik trukdysite sau suspindėti jums patinkančiomis spalvomis. Tai reiškia, kad turėtumėte drąsiai rinktis spalvas – juk spalvos kalba gerokai garsiau už žodžius!

Išbandykite tai, ką turite savo drabužių spintoje

Nėra ko abejoti, kad yra daugybė drabužių, kuriuos jūs jau įsigijote ir kurie guli jūsų drabužių spintoje bei laukia jūsų. Taigi, turėtumėte pasiimti juos visus ir tuomet išbandyti su skirtingais drabužiais. Tikėtina, kad galiausiai suformuosite visiškai naują ir žavingą aprangą, apie kurią net negalėjote pasvajoti.

Visuomenė neturėtų jums nustatyti standartų

Jokiu būdu nereikėtų manyti, kad modelių nuotraukos mados žurnalų viršeliuose yra grožio standartai, kurių būtina laikytis. Tai, ką matome mados žurnaluose, dažniausiai visiškai neatitinka realybės. Todėl turėtumėte vadovautis savo vidine nuojauta, o ne visuomenės kuriamais ir nustatomais standartais. Tik tokiu atveju galėsite sukurti savo unikalų stilių.

Apvalių formų moterys gali dėvėti margus audinius

Dažnai pastebima, kad apvalių formų moterys neleidžia sau dėvėti margų audinių. Tačiau tai yra visiškai pasenusi stiliaus taisyklė, kurios nereikėtų laikytis. Madingi drabužiai sukurti tam, kad juos dėvėtų kiekviena. Tai reiškia, kad galite nevaržant savęs rinktis spalvas ir drabužius, o jei jums patinka raštai, dėvėkite ir juos. Jie suteiks jums dar daugiau pasitikėjimo savimi ir išskirtinumo.

Rinkitės tinkamo dydžio audinius

Turėtumėte įsigyti drabužius, kurie jums geriausiai tinka. Tai suteiks jums daugiau pasitikėjimo savimi ir patogumo, o ne tik mažesnių ar didesnių audinių, kurie tiesiog gulės jūsų drabužių spintoje.

Pabaigai

Nors patarimų yra daug, visų svarbiausia, kad pasitikėtumėte savimi ir jaustumėtės komfortiškai dėvėdamos tai, ką pasirenkate. Mylėkite savo kūną ir leiskite sau rinktis drabužius, kurie yra ne tik madingi, tačiau ir suteikia jums daugiau laimės.

 (2113)