Praktiški patarimai moterims, kaip derinti skirtingus drabužius

Praktiški patarimai moterims, kaip derinti skirtingus drabužius

Skirtingų drabužių derinimas - puikus būdas kurti naujus įvaizdžius, neperkant pernelyg daug skirtingų stiliaus detalių. Tačiau gali būti šiek tiek baugu išbandyti naujus derinius ir paversti juos tinkamais. Todėl skubame pateikti keletą patarimų moterims, kaip derinti skirtingus drabužius, kad sukurtumėte stilingą ir unikalią aprangą.

Pradėkite nuo pagrindinių drabužių

Raktas į skirtingų drabužių derinimą yra pradėti nuo pagrindinių detalių. Investuokite į geros kokybės ir universalius drabužius, pavyzdžiui, juodus džinsus, baltus marškinėlius, neutralias palaidines ir megztinius. Šiuos drabužius galima lengvai derinti su kitomis jūsų spintoje esančiomis stiliaus detalėmis, kad sukurtumėte skirtingą aprangą.

Eksperimentuokite su spalvomis

Nebijokite eksperimentuoti su spalvomis. Žaiskite su įvairiais spalvų deriniais ir stebėkite, kas jums tinka. Neutralias spalvas, tokias kaip juoda, balta ir smėlio, galite derinti su ryškiomis spalvomis, tokiomis kaip raudona, geltona ir mėlyna. Taip pat galite maišyti skirtingus tos pačios spalvos atspalvius, kad atrodytumėte monochromatiškai.

Maišykite skirtingus raštus

Skirtingų raštų maišymas yra puikus būdas sukurti unikalų ir stilingą įvaizdį. Galite maišyti skirtingus raštus, pavyzdžiui, dryžius, taškelius, gėlių raštus ir gyvūnų raštus. Svarbiausia nepamiršti raštų mastelio. Galite maišyti didelius ir mažus raštus arba to paties mastelio raštus. Taip pat svarbu rinktis vienas kitą papildančius raštus.

Sluoksniuokite skirtingus elementus

Skirtingų stiliaus detalių sluoksniavimas yra dar vienas puikus būdas derinti skirtingus drabužius. Galite sluoksniuoti palaidinę po megztiniu, megztinį ant suknelės arba džinsinį švarką ant marškinėlių. Svarbiausia rinktis tokius elementus, kurie vienas kitą papildo spalvomis ir stiliumi. Taip pat galite maišyti skirtingas tekstūras, pavyzdžiui, šilką, džinsą ir odą, kad atrodytumėte įdomiau.

Žaiskite su proporcijomis

Žaidimas su proporcijomis yra dar vienas būdas derinti skirtingus drabužius. Galite derinti aptemptą viršutinę dalį prie džinsų aukštu liemeniu arba ilgą tuniką prie leginsų. Svarbiausia subalansuoti proporcijas ir sukurti vientisą įvaizdį. Taip pat galite derinti skirtingo ilgio drabužius, pavyzdžiui, trumpą sijoną su ilgu paltu, kad savo įvaizdžiui suteiktumėte daugiau išskirtinumo.

Naudokite aksesuarus

Aksesuarai yra dar viena svarbi skirtingų drabužių derinimo dalis. Savo aprangą galite paįvairinti vėriniu, šaliku, skrybėle ar auskarais. Aksesuarai taip pat gali suteikti aprangai spalvų ar tekstūros. Tik būkite atsargios, kad nepersistengtumėte ir rinkitės aksesuarus, kurie papildo jūsų aprangą.

Išbandykite naujus derinius

Nebijokite išbandyti naujų derinių. Niekada nežinote, kas gali pasiteisinti, kol neišbandote. Galite derinti skirtingus stilius, pavyzdžiui, bohemišką suknelę su odiniu švarkeliu arba „preppy“ palaidinę su plėšytais džinsais. Svarbiausia – smagiai leisti laiką ir eksperimentuoti su įvairiais deriniais.

Laikykitės spalvų schemos

Jei nesate tikros, nuo ko pradėti, galite laikytis spalvų schemos. Pasirinkite jums tinkančią spalvų paletę ir pagal ją derinkite skirtingus drabužius. Pavyzdžiui, galite pasirinkti neutralią paletę su juoda, balta ir smėlio spalva arba pastelinę paletę su rožine, mėlyna ir geltona spalvomis. Laikantis spalvinės gamos gali būti lengviau maišyti ir derinti skirtingus drabužius.

Renkitės atsižvelgdamos į savo kūno sudėjimą

Derinant skirtingus drabužius svarbu rengtis pagal savo kūno tipą. Rinkitės tokius drabužius, kurie tiktų jūsų kūno formoms ir išryškintų geriausius jūsų bruožus. Taip pat galite pasitelkti skirtingus drabužius, kad sukurtumėte skirtingų kūno formų iliuziją. Pavyzdžiui, galite dėvėti sijoną aukštu liemeniu, kad pailgintumėte kojas, arba prigludusį švarką, kad sukurtumėte mažesnio liemens iliuziją.

Pasitikėkite savimi

Galiausiai, norint, kad bet kokia apranga būtų tinkama, svarbiausia pasitikėti savimi. Dėvėkite tai, kas leidžia gerai jaustis, ir nebijokite rizikuoti. Jei pasitikėsite tuo, ką dėvite, galite būti tikros, kad tai bus teigiamai įvertinta aplinkinių. Pasitikėjimas savimi yra geriausias aksesuaras, padedantis atrodyti nuostabiai!

Žodis pabaigai

Skirtingų drabužių derinimas gali būti smagus ir kūrybiškas būdas kurti savo naują aprangą. Pradėkite nuo pagrindinių detalių, eksperimentuokite su spalvomis, maišykite skirtingus raštus, sluoksniuokite skirtingus drabužius, žaiskite su proporcijomis, derinkite aksesuarus, išbandykite naujus derinius, laikykitės spalvinės gamos, apsirenkite pagal savo kūno sudėjimą ir, svarbiausia, pasitikėkite savimi. Laikantis šių patarimų galite susikurti stilingą ir unikalią aprangą, kuri atskleis jūsų asmeninį stilių. Nepamirškite, kad mada - tai savęs išraiška ir malonumas, todėl nebijokite eksperimentuoti ir išbandyti naujų stilių.

 (586)