Pavasarinių ir vasarinių suknelių derinimas prie kitų drabužių

Pavasarinių ir vasarinių suknelių derinimas prie kitų drabužių

Pavasaris ir vasara - tai metų laikai, kurie dažnai siejami su lengvais ir erdviais mados pasirinkimais. Šie metų laikai primena gėlių raštų, plazdančių suknelių ir ryškių spalvų įvaizdžius. Jei šiais metų laikais mėgstate dėvėti sukneles, jums pasisekė, nes yra daugybė skirtingų būdų, kaip pavasarines ir vasarines sukneles derinti prie kitų drabužių.

Kaip derinti pavasarines ir vasarines sukneles

Vienas iš paprasčiausių būdų, kaip stilizuoti pavasarinę ar vasarinę suknelę, yra derinti ją su džinsiniu švarkeliu. Džinsinis švarkelis yra puikus priedas prie bet kokios suknelės, nes puošniai aprangai suteikia daugiau neįpareigojančio stiliaus. Jei dėvite gėlėtą suknelę, džinsinis švarkelis - puikus būdas aprangai suteikti šiek tiek šmaikštumo. Džinsinį švarkelį taip pat galite dėvėti su paprasta suknele, kad savo aprangai suteiktumėte šiek tiek tekstūros ir įdomumo.

Dar vienas puikus pavasario ar vasaros suknelės stilius - derinti ją su megztiniu. Kardiganas – nuostabus būdas suteikti apranga daugiau šilumos, jei lauke šiek tiek vėsu. Lengvas megztinis taip pat tinka pavasario dienai, o sunkesnis – vėsesniems vasaros vakarams. Jei dėvite paprastą suknelę, margintas megztinis - tinkamas būdas aprangai suteikti spalvų ir išskirtinumo.

Jei norite vizualiai atrodyti šiek tiek aukštesnės, prie pavasarinės ar vasarinės suknelės galite priderinti aukštakulnius arba batelius su pakulne. Jie puikiai pailgina kojas ir leidžia atrodyti aukštesnėms. Jei dėvite trumpesnę suknelę, bateliai su pakulne - puikus būdas dar labiau pailginti kojas. O jei renkatės ilgesnę suknelę, bateliai su pakulne taip pat vizualiai suteiks daugiau ūgio, bet nepavers jūsų aprangos pernelyg formalia.

Tuo tarpu, jei norite atrasti būdą, kaip savo aprangai suteikti tekstūros, prie pavasarinės ar vasarinės suknelės galite priderinti diržą. Diržas - puikus būdas pabrėžti liemenį ir sukurti išraiškingesnį siluetą. Jei dėvite laisvai krentančią suknelę, diržas – diržo pagalba suteiksite savo aprangai daugiau vientisumo. Taip pat galite eksperimentuoti su įvairių tipų diržais, pavyzdžiui, siaurais ar plačiais, ir išsiaiškinti, koks diržas geriausiai tinka prie jūsų suknelės.

Siekdamos aprangai suteikti įdomumo, prie pavasarinės ar vasarinės suknelės galite priderinti puošnų vėrinį. Įspūdingas vėrinys - tobulas būdas savo aprangai suteikti daugiau spalvų ir asmeniškumo. Jei dėvite paprastą suknelę, tuomet drąsesnis vėrinys yra puikus būdas padaryti jūsų aprangą įdomesnę. Taip pat galite eksperimentuoti su įvairių tipų karoliais, pavyzdžiui, „chokeriais“ ar ilgais karoliais, kad suprastumėte, kas geriausiai tinka prie jūsų suknelės.

Ieškant būdo, kaip savo aprangą šiek tiek „pridengti“, pavasarinę ar vasarinę suknelę galite derinti su tamprėmis arba pėdkelnėmis. Leginsai arba pėdkelnės – tinkamas būdas suteikti aprangai šiek tiek šilumos, jei už lango yra vėsoka. Jei dėvite trumpesnę suknelę, leginsai arba pėdkelnės galės paversti jūsų aprangą kuklesne. Be to, galite eksperimentuoti su įvairių tipų leginsais ar pėdkelnėmis, pavyzdžiui, margintomis ar tekstūruotomis, kad išsiaiškintumėte, kas geriausiai dera prie jūsų suknelės.

Galiausiai, jei norite savo aprangai suteikti šiek tiek „kraštutinumo“, prie pavasarinės ar vasarinės suknelės galite priderinti pusbačius - jie jūsų įvaizdį pavers šiek tiek drąsesniu ir suteiks daugiau elegancijos. Be to, jei dėvite paprastą suknelę, pusbačiai taip pat galės paversti jūsų aprangą įdomesne. Nepamirškite, kad galite eksperimentuoti su įvairių tipų pusbačiais, pavyzdžiui, dygliuotais ar siuvinėtais, kad pamatytumėte, kas geriausiai tinka prie jūsų suknelės.

Kalbant apie pavasarinių ir vasarinių suknelių derinimą prie kitų drabužių, yra begalė galimybių. Svarbiausia eksperimentuoti su įvairiais deriniais ir nustatyti, kas geriausiai tinka jums ir jūsų asmeniniam stiliui.

Vienas svarbus dalykas, kurį reikia turėti omenyje, yra proga, kuriai rengiatės. Jei dalyvaujate oficialesniame renginyje, tuomet geriausia laikytis aukštakulnių arba puošnesnių sandalų. Kita vertus, jei rengiatės laisvesnei progai, galite eksperimentuoti su laisvesniais variantais, pavyzdžiui, sportbačiais ar plokščiapadžiais sandalais.

Dar vienas veiksnys, į kurį reikėtų atsižvelgti, yra jūsų aprangos spalvų paletė. Jei vilkite drąsią ir spalvingą suknelę, tuomet kitus drabužius ir aksesuarus geriausia rinktis neutralesnius. Ir atvirkščiai, jei dėvite santūresnę suknelę, galite žaisti su drąsesniais ir ryškesniais aksesuarais.

Pabaigai

Derinant pavasario ir vasaros sukneles prie kitų drabužių, svarbiausia yra smagiai praleisti laiką ir eksperimentuoti su įvairiais deriniais. Pasirinkusios tinkamus aksesuarus ir stilių, net ir paprastą suknelę galite paversti unikalia ir traukiančia akį.

 (508)