Patarimai, kaip pasirinkti tobulą didelių dydžių apatinį trikotažą

Patarimai, kaip pasirinkti tobulą didelių dydžių apatinį trikotažą

Kuri moteris nenorėtų jaustis patogiai ir atrodyti pritrenkiančiai? Turbūt sutiksite, kad gyvenimas per daug trumpas ir sudėtingas, kad leistume nesaugumo ir nepasitikėjimo savimi jausmui bei stereotipams užgožti mūsų stiliaus pasirinkimus. Kiekviena moteris nusipelnė teisės priimti ir mylėti savo kūną tokį, koks yra, nepriklausomai nuo apimčių ir formų.

Deja, šiuolaikinėje visuomenėje gali būti sunku jaustis savimi pasitikinčia ir seksualia moterimi, kad ir kokios būtų mūsų kūno formos. Jeigu tokie dalykai jums neduoda ramybės dėl didelių kūno apimčių, siūlome kelis naudingus patarimus, kaip išsirinkti tinkamą didelių dydžių apatinį trikotažą, kuris padės jaustis nepriekaištingai ir susigrąžinti pasitikėjimą savimi.

Žinokite savo išmatavimus

Pirmasis žingsnis ieškant tinkamo apatinio trikotažo ar kitos aprangos – išsiaiškinti savo kūno išmatavimus. Jei nežinote tikslių savo dydžių, vargu ar pavyks išsirinkti ir tinkamus drabužius, ypač apatinį trikotažą. Žinoma, kartais savo tikslių didelių dydžių sužinojimas gali šiek tiek gąsdinti, bet tai padaryti būtina, jei norite išsirinkti jums tobulai tinkantį apatinį trikotažą.

Pasimatuokite apatinį trikotažą

Kai jau žinosite savo išmatavimus, kitas žingsnis – pasimatuoti jums patikusį apatinį trikotažą. Nepaisant to, koks prabangus ir brangus bebūtų jums iš pirmo žvilgsnio į akį kritęs apatinis trikotažas, jį dėvėdamos turite jaustis patogiai ir laisvai – lyg apatinio trikotažo ir nebūtų. Todėl visų pirma reikia įvertinti, ar apatinis trikotažas patogus.

Rinkitės jums tinkančias spalvas

Renkantis apatinį trikotažą gali kilti pagunda laikytis tik juodos spalvos. Jūs žinote, kad ją dėvėsite, ji tinka beveik prie visko ir gali padėti atrodyti lieknesnėms. Tačiau nepamirškite, kad jei apsiribosite tik viena spalva, neleisite sau patirti viso džiaugsmo ir saviraiškos laisvės, kurią gali suteikti spalvingas apatinis trikotažas. Jau nekalbant apie tai, kad galbūt net atrasite spalvų derinius, kurie jums iš tikrųjų patinka ir kurie suteikia dar daugiau pasitikėjimo savimi.

Pažinkite savo kūno formas

Ar jūsų kūnas yra kriaušės formos? O gal smėlio laikrodžio, stačiakampio ar V formos? Pažvelkite į save pilno dydžio veidrodyje ir nustatykit savo kūno formą – tai padės lengviau išsirinkti nepriekaištingai tinkantį apatinį trikotažą.

Atkreipkite dėmesį į audinį

Šiais laikais liemenėlių ir kelnaičių būna ne tik įvairių formų ir spalvų, bet ir įvairių audinių. Bandydamos rasti apatinį trikotažą, su kuriuo atrodytumėte ir jaustumėtės gerai, turite atsižvelgti ir į tai, kokius audinius jums patogu dėvėti. Nepamirškite, kad medvilnė yra pralaidi orui ir karštomis dienomis mažiau limpa prie odos, o aksomas yra sunkesnis audinys, todėl geriau tinka šaltesniems žiemiškiems orams.

Žinokite savo garderobą

Prieš pirkdamos naują liemenėlę ir kelnaites, rinkitės jas pagal drabužius, kuriuos dėvite. Jei turite tik baltas kelnes, juodi apatiniai vargu ar bus geras pasirinkimas. Tuo tarpu, jei dėvite palaidines be rankovių, jums tikrai netiks besiūlės ar sportinės liemenėlės.

Visada laikykitės priežiūros instrukcijų

Drabužių etiketėse pateikiami nurodymai, kaip juos skalbti, todėl visada atidžiai perskaitykite skalbimo ir džiovinimo instrukcijas. Tai geriausias būdas išvengti visiškai naujų ar senų mėgstamų liemenėlių sugadinimo.

Pasitikėkite savo instinktais

Paskutinis, bet ne mažiau svarbus dalykas renkantis tinkamą apatinį trikotažą, yra pasitikėjimas savimi. Niekas geriau už jus nepažįsta jūsų kūno ir niekas kitas negali jums pasakyti, ką dėvėdamos jaučiatės patogiai ir kokia apranga jums kelia diskomfortą.

Jūs nusipelnėte jaustis patogiai ir gražiai atrodyti dėvėdamos pasirinktą apatinį trikotažą, todėl drąsiai rinkitės tai, kas jums tinka ir mėgautis kiekviena akimirka! 

 (1111)