Puikūs kelionėms tinkantys įvaizdžiai

Puikūs kelionėms tinkantys įvaizdžiai

Mūsų kasdienį gyvenimą paįvairina atostogos, kurių metu kartas nuo karto vykstame į keliones. Sulaukę atostogų norime pakeisti aplinką, aplankyti kitas šalis, patirti naujų įspūdžių. Kai planuojame leistis į kelionę, ypač jei ji tolimesnė, svarbia užduotimi tampa pasirinkti šiam tikslui pritaikytą aprangą. Visų pirma, drabužiai, kuriuos dėvėsime kelionėje, turi būti patogūs. Bet ne mažiau svarbu ir tai, kad kelionės apranga būtų skoninga, o atostogoms susikurtas įvaizdis būtų savitas ir ypatingas. Tad, jei ketinate vykti atostogauti ir norite kelionės bei atostogų metu atrodyti stilingai, siūlome jums įvairių kelionėms tinkančių įvaizdžių sąrašą, kuris gali būti naudingas.

Labai moteriškas įvaizdis

Berankoviai marškinėliai, nertinis, juodas sijonėlis ir balerinos bateliai – pasirinkusios tokį derinį neprašausite pro šalį kone kiekvienu atveju. Tuo tarpu, jei vietoje suknelių ir sijonų mieliau renkatės kelnes, jos taip pat gali būti geru pasirinkimu vasarai arba šiltesniam pavasariui ar rudeniui. Tokį įvaizdį bus nesunku koreguoti ir prireikus pritaikyti tiek dienai, tiek vakarui. Jei keliaujate šaltuoju metų laiku, berankovius marškinėlius galite pakeisti džemperiu ir prisiderinti pėdkelnes. Be to, nereikėtų pamiršti ir šalio. Jis suteiks jūsų įvaizdžiui daugiau spalvų, o šaltesniu metų laiku – ir daugiau šilumos.

Romantiškas žiemos įvaizdis

Merino vilnos suknelė ar tunika, juodos tamprės, kaklo papuošalas ir batai aukščiau kulkšnių – kai galvojame apie kelionę po Europos šalis žiemos sezono metu, šios aprangos detalės norinčioms sukurti romantišką žiemos įvaizdį tinka tiesiog tobulai. Nėra nieko patogiau, jaukiau ir stilingiau, kaip suknelė su pėdkelnėmis ir batais. Net jei jūs įprastai nedėvite suknelių, puikia alternatyva gali būti merino vilnos tunika dėvima su tamprėmis. Be to, tokia apranga yra patogi keliaujant lėktuvu ir lygiai taip pat pakankamai stilinga vakarienei restorane. Jei numatote daugiau laiko praleisti vaikštinėdamos, batai turėtų būti lygiu padu, o jei ketinate daugiau ilsėtis, galite rinktis batus neaukštu kulniuku.

Įvaizdis poilsiui pajūryje

Patogūs džinsai, balti arba juodi marškinėliai, ilgas ir atviras nertinis bei paplūdimio šlepetės – tai ne tik labai patogu, bet ir stilinga. Jei pajūryje prognozuojami stipresni vėjai, galite pasirinkti storesnį nertinį, o vietoje paplūdimio šlepečių pasirinkti patogesnius įsimaunamus batus ar sportbačius. Jei nemėgstate dėvėti džinsų, vietoje jų galite rinktis ilgą sijoną.

Įvaizdis kelionei lėktuvu

Patogios tamprės, minkšto audinio marškinėliai, batai aukščiau kulkšnių ir švarkelis ilgomis rankovėmis, dėvimas ant marškinėlių – jei staiga pasidarytų šalta. Lėktuvuose temperatūra gali būti labai įvairi. Kartais skrendant lėktuvu būna labai šalta, o kartais ypatingai tvanku ir karšta. Todėl toks įvaizdis gali padėti būti tinkamai pasiruošusioms bet kuriam atvejui.

Sportiškas ir stilingas įvaizdis

Džinsai, marškinėliai, nertinis ir teniso bateliai sportiško ir stilingo įvaizdžio mėgėjoms gali tikti kuo puikiausiai. Jei norite daugiau klasikos, galite rinktis juodus džinsus su baltais „V“ formos iškirptės marškinėliais, o jei vykstate į šalį, kuri garsėja savo ryškiomis spalvomis, galite pasirinkti ir kur kas ryškesnių spalvų drabužius. Jei kelionės metu pasidarytų vėsiau, galėsite užsimesti nertinį.

Mada ir funkcionalumas

Paprasta juoda suknelė ir įsispiriamos basutės, mėgstamas odinis kaklo papuošalas – jausitės patogiai ir atrodysite stilingai. Juoda suknelė yra puikus mados ir funkcionalumo derinys. Juoda spalva yra madinga visada, o kelionės metu tokios spalvos suknelė yra dar ir labai praktiškas pasirinkimas. Be to, savo įvaizdį galite akimirksniu transformuoti papuošalų ir šalio pagalba. Įsispiriamos basutės taip pat labai derėtų – jos būtų patogus apavas, kuris jūsų įvaizdžiui suteiktų ir daugiau stilingumo.

 (2049)