Praktiški patarimai apvalesnių kūno formų moterims

Praktiški patarimai apvalesnių kūno formų moterims

Laikai, kai apvalesnių formų moterims, dėvinčioms didelių dydžių drabužius, buvo siūloma vengti daugelio drabužių ir rinktis nuobodžius tik vieno modelio drabužius, jau seniai pamiršti. Šiandien nebeprivalote savęs įsprausti į ankštą dėžutę! Drabužių dydis jūsų neapibrėžia, ir visiškai nesvarbu, kas ką galvoja – esate nuostabi tokia, kokia esate! Ir nors gali prireikti šiek tiek laiko, kol išmoksite mylėti savo kūną, tinkamai pasirinktas garderobas, atitinkantis jūsų skonį gali būti puikus būdas padidinti pasitikėjimą savimi ir savo formomis.

Savo kūno formų pažinimas

Ne visų didelių drabužius dėvinčių moterų figūra yra vienoda. Todėl tam, kad jūsų pasirinktas drabužis atrodytų nepriekaištingai, pirmiausia reikėtų išsiaiškinti, koks yra jūsų figūros tipas. Galbūt tai obuolio ar kriaušės figūros tipas? O gal tai deimanto arba smėlio laikrodžio formos figūra? Kai būsite susipažinusi su savo kūno formomis, jums bus daug lengviau išsirinkti tinkamą aprangą.

Formuojančių drabužių išbandymas

Šiek tiek „palaikymo“, „prilaikymo“ ir „išlyginimo“ niekada nepakenks. Jei norite paslėpti kai kuriuos savo apvalumus ir išryškinti privalumus, puikus būdas tai padaryti yra kūno formavimo priemonės. Neutralių spalvų formuojančius drabužius galite vilkėti po suknele arba dėvėti juos kaip viršutinę aprangos dalį. Svarbiausia, kad pasirinktumėte jums patogią aprangą, kuri leistų lengvai kvėpuoti ir nekeltų diskomforto.

Strategiškas aksesuarų naudojimas

Jūsų tobulas įvaizdis niekuomet nebus išbaigtas, jei nenaudosite aksesuarų! Todėl prieš žengdamos pro duris, nepamirškite savo įvaizdžio papildyti vienu ar keliais originaliais aksesuarais.

Nepamirškite apie individualiai jums pasiūtus drabužius

Nors šiuolaikinė mados rinka šiandien siūlo itin platų įvairiausių dydžių drabužių asortimentą, niekas neprilygsta individualiai pagal užsakymą pasiūtiems drabužiams. Tokie drabužiai gali padėti jums atrodyti nepriekaištingai, jaustis elegantiškai ir suteikti savo įvaizdžiui daugiau žavesio bei originalumo. Tačiau tai nereiškia, kad jūsų drabužių spinta turėtų būti pilna dizainerių drabužių, siūtų pagal jūsų užsakymą. Kartais pakanka turėti vos vieną ar kelis tobulai kūno linijoms tinkančius drabužius, kurie prireikus niekuomet nepavestų.

Nieko nėra seksualiau už pasitikėjimą savimi

Norite atrodyti seksualiau? Jei taip, pats metas sustiprinti pasitikėjimą savimi! Kaip tai padaryti? Atsakymą jau žinote – jums reikia pasirinkti jūsų skonį atitinkančias aprangos detales, kurios kartu būtų patogios ir praktiškos.

Keletas papildomų patarimų

  • Diržais sujuosti paltai ir striukės yra vienas geriausių pasirinkimų šaltesniu oru didelių dydžiu drabužius dėvinčioms moterims. Dar vienas variantas yra tinkamos struktūros, bet ne per daug prigludusios striukės, kurias galima rinktis atsižvelgiant į stilių, šilumą ir patogumą.
  • Jaukus megztinis su vėžlio kaklu – dar vienas pasirinkimas, kurį derindamos su siaurais džinsais, „chino“ kelnėmis ar kita apatine aprangos dalimi, atrodysite žavingai ir elegantiškai. O jei norite sluoksniuoti, galite prie jų derinti neutralaus atspalvio golfą arba megztinį aukštu kaklu. Norėdamos dar labiau pagyvinti savo įvaizdį, galite rinktis drąsesnes ir ryškesnes spalvas.
  • Jei po sijonu ar suknele planuojate mūvėti pėdkelnes, stenkitės pasirinkti audinį, kuris būtų aukštos kokybės ir elastingas.
  • Nebijokite eksperimentuoti su raštais ir atskleisti savo asmenybę, pasirinkdamos įvairias ryškias spalvas.
  • Šalikėliai ir diržai – tai kelios labai rekomenduojamos stiliaus detalės, kurias visuomet verta turėti savo rankinėje, kad prireikus galėtumėte paįvairinti aprangą ir sukurti norimą įvaizdį.
Ką gi, galbūt jau laikas save išlaisvinti iš atgyvenusių stereotipų ir kasdien atrodyti naujai, madingai ir pagaliau išmokti džiaugtis savo kūno formomis!

 (652)