Patarimai moterims, kaip rengtis madingai, bet neįpareigojančiai

Patarimai moterims, kaip rengtis madingai, bet neįpareigojančiai

Nepaisant to, kokiam sezonui ieškotumėte stiliaus idėjų, visuomet yra svarbu atrasti būdų, kaip ištisus metus atrodyti madingai, tačiau kartu kasdieniškai, suteikiant sau daugiau patogumo. Paprastai, kai tenka puoštis šventei ar renginiui, įkvėpimo mums netrūksta, tačiau kai renkamės drabužius kiekvienai dienai, kyla daugiau dilemų, nes juk visada norime, kad jie būti ne tik madingi, bet ir funkcionalūs. Taigi, pateikiame jums keletą patarimų, kaip rengtis madingai ir neįpareigojančiai.

Drabužių spintoje turėkite tik tuos drabužius, kuriuos mėgstate

Pirmiausia turėtumėte savo drabužių spintoje turėti tik tuos drabužius, kurie jums iš tikrųjų patinka. Tokiu atveju kasdien ieškodamos drabužių, kuriais galėtumėte suformuoti savo įvaizdį, jausite daug mažesnį stresą ir praleisite gerokai mažiau laiko prie drabužių spintos ir prieš veidrodį. Be to, tokie drabužiai padidins jūsų pasitikėjimą savimi ir bus daug mielesni – juk tai reiškia, kad kasdien dėvėsite patogius, puikiai jūsų kūno linijas atliepiančius ir tinkamai suderintus drabužius.

Nemaža dalis žmonių savo drabužių spintose yra linkę laikyti drabužius, net jei jie yra sugadinti ar visiškai jiems nebetinka, ir dažnai taip nutinka vien dėl sentimentų, kuriuos tie drabužiai kelia. Tačiau toks drabužių kaupimas drabužių spintą gali paversti chaotiška, todėl visuomet patariama joje turėti tik tuos drabužius, su kuriais gražiai atrodote ir kurie jums iš tikrųjų patinka. 

Žaiskite su drabužių sluoksniavimu

Vienas iš labai nesudėtingų, tačiau veiksmingų būdų, kaip pagražinti savo įvaizdį, yra drabužių sluoksniavimas. Tokiu būdu jūs ne tik paįvairinsite savo aprangą, bet ir galėsite jaustis patogiai, o tai juk labai svarbu kasdieniam įvaizdžiui. Pavyzdžiui, jei norite vilkėti palaidinę, bet oras tam nėra visai tinkamas, galite prie jos derinti užsegamą megztinį ar kardiganą. Taip susikursite stilių, kuris bus ne tik puošnus, bet ir patogus.

Lengvos palaidinės ir marškinėliai

Labai svarbu pasirūpinti, kad turėtumėte pakankamai palaidinių ir viršutinės dalies drabužių, kuriuos yra nesudėtinga derinti su kitomis stiliaus detalėmis ir kurie yra patogūs bei praktiški. Taigi, jei svarstote, ką visų pirma reikėtų įsigyti, nusipirkite bent kelis baltus marškinėlius, nepriekaištingai atrodančią susagstomą palaidinukę ir kelis megztinius žvarbesniems orams. Svarbu, kad viršutinis drabužis, kurį dėvėsite, būtų nesudėtingas ir ne per daug aptemptas, kad jaustumėtės patogiai ir prireikus galėtumėte jį lengvai nusiimti.

Dailiai priglundantys džinsai

Kiekviena moteris, o ypač ta, kuri visuomet nori būti pasiruošusi suformuoti patogų kasdienį įvaizdį, tinkantį tiek kasdienai, tiek ir laisvalaikiui, turėtų pasirinkti bent vienus tobulai jai tinkančius džinsus. Tai reiškia, kad džinsai turėtų tinkamai priglusti prie figūros ir būti pakankamai elastingi, kad juos būtų patogu ir lengva dėvėti kiekvieną dieną. Kokio stiliaus džinsus nuspręsite pasirinkti, priklausys tik nuo jūsų skonio, tačiau atradę jums tinkamus džinsus, įsigykite bent kelias jų poras.

Tinkamai stilizuotos suknelės

Yra labai daug būdų, kaip stilizuoti moterišką suknelę, išlaikant balansą tarp stiliaus ir patogumo. Pavyzdžiui, šiltuoju metų laiku prie ilgos suknelės avėdamos sandalus atrodysite kasdieniškai. Tuo tarpu šaltesniais metų mėnesiais galite vilkėti suknelę su pėdkelnėmis ir bateliais iki kulkšnių, tokiu būdu išsaugant šilumą ir užtikrinant neįpareigojančią bei kasdienę išvaizdą.

Teisingai pasirinkti viršutiniai drabužiai

Labai dažnai moterys susiduria su sunkumais derindamos viršutinius drabužius. Iš tikrųjų yra labai daug stilingų ir madingų pasirinkimų, tačiau ne visuomet būna lengva rasti drabužį, kuris būtų mielas ir patogaus. Todėl verta įsigyti tinkamo dydžio patogią striukę ar paltą, kurie leistų išsaugoti pusiausvyrą tarp funkcionalumo ir stiliaus.

 (325)