Pasiruošimas pavasariui: kokius drabužius būtina turėti

Pasiruošimas pavasariui: kokius drabužius būtina turėti

Atšilus orams ir pradėjus žydėti gėlėms, metas paslėpti žieminius paltus ir pasipuošti pavasariniu garderobu. Jei svarstote, ką vilkėti šį pavasarį, štai keletas privalomų moteriškų drabužių, kurie padės atrodyti stilingai ir patogiai.

Džinsinė striukė

Džinsinė striukė yra universalus drabužis, kurį galima dėvėti ištisus metus, tačiau jis ypač puikiai tinka pavasariui. Tai puikus sluoksniavimo elementas, kurį galima užsimesti ant marškinėlių ar suknelės, ir jis tinka beveik prie visko. Ieškokite klasikinės mėlynos spalvos arba išbandykite ką nors kitokio, pvz., patrumpintą ar „oversize“ kirpimo striukę.

Midi sijonas

Midi sijonas yra tobulo ilgio drabužis pavasariui - ne per trumpas ir ne per ilgas. Tai universali detalė, kuria galima pasipuošti, ir ji puikiai atrodo su viskuo - nuo sportbačių iki aukštakulnių. Išbandykite margintą midi sijoną, kuris suteiks jūsų įvaizdžiui įdomių spalvų, arba rinkitės neutralaus atspalvio sijoną, kuris tiks prie visko.

Balti džinsai

Balti džinsai - tai pavasarinis drabužis, kurį galima dėvėti tiek formuojant kasdienį, tiek ir kiek oficialesnį stilių. Jie puikiai atrodys su paprastais marškinėliais ar su palaidine ir aukštakulniais. Būtinai pasirinkite patogią ir nepermatomą džinsų porą, kartu nepamiršdamos dėvėti kūno spalvos apatinių drabužių.

Trenčo paltas

Trenčo paltas yra klasikinis drabužis, kuris niekada neišeina iš mados. Jis puikiai tinka vėsesnėmis pavasario dienomis ir bet kokiai aprangai suteikia rafinuotumo. Ieškokite klasikinio chaki ar juodo palto arba išbandykite ką nors naujo, pvz., ryškią spalvą ar raštą.

Gėlėta suknelė

Gėlėta suknelė yra pavasario sezono privalomas drabužis. Ji puikiai tinka bet kokiai progai - nuo kasdienės išvykos iki pavasarinių vestuvių. Rinkitės gėlių raštą, atitinkantį jūsų asmeninį stilių - drąsų ir ryškų arba subtilų ir švelnų.

Lengvas megztinis

Lengvas megztinis puikiai tinka tomis dienomis, kai dar nėra pakankamai šilta, kad galėtumėte išsiversti be striukės. Ieškokite lengvo trikotažo arba medvilnės mišinio, kuris užtikrins komfortą ir jūsų neperkaitins. Rinkitės klasikinį megztinį su kaklu (angl. „crewneck“) arba išbandykite patrumpintą ar „oversize“ tipo megztinį.

Dryžuoti marškiniai

Dryžuoti marškiniai yra amžinas elementas, kuris niekada neišeis iš mados. Jie puikiai tinka pavasariui ir vasarai, be to, nuostabiai atrodo su viskuo - nuo džinsų iki sijonų. Ieškokite klasikinio tamsiai balto ir tamsiai mėlyno dryžio arba išbandykite kažką kitokio su drąsia spalva ar platesniu dryžiu.

Kombinezonas

Kombinezonas yra universalus drabužis. Jis puikiai tinka tomis dienomis, kai norite atrodyti pasitempusi, neįdėdama per daug pastangų. Rinkitės prigludusio silueto ir patogaus audinio, pavyzdžiui, lino ar medvilnės, kombinezoną.

Plačios kelnės

Plačios kelnės yra patogi ir stilinga siaurų džinsų alternatyva. Jos puikiai atrodo su įliemenuotais marškinėliais ar palaidine, jas galima derinti tiek su aukštakulniais, tiek ir su sportbačiais. Ieškokite neutralios spalvos, pvz., juodos ar smėlio spalvos, arba išbandykite ką nors neįprasto - drąsų raštą.

Sandalai

Joks pavasario garderobas neapsieina be sandalų poros. Jie puikiai tinka šiltomis dienomis, kai norite parodyti savo pedikiūrą. Ieškokite patogios ir universalios poros, pvz., paprastų šlepečių ar klasikinių „gladiatorių“ sandalų.

Pabaigai

Šie pavasariui privalomi moteriški drabužiai leis jums atrodyti stilingai ir jaustis patogiai visą sezoną. Rinkitės savo asmeninį stilių atitinkančius drabužius ir nebijokite išbandyti ką nors naujo. Turėdamos tinkamus drabužių komplektus, būsite pasiruošusios bet kokiai pavasario progai.

 (176)