Kaip savo drabužių spintą paruošti aktyviam laisvalaikiui

Kaip savo drabužių spintą paruošti aktyviam laisvalaikiui

Ar esate linkusios pirkti labai puošnius ir prabangiai atrodančius drabužius, manydamos, kad ateis laikas, kai pradėsite juos dėvėti kiekvieną dieną? Tačiau toks laikas vargu ar kada nors ateina, nes tokie drabužiai ir jūsų gyvenimo būdas skiriasi kaip diena nuo nakties? Jūs mėgstate aktyvų laisvalaikį ir norite kasdien jaustis patogiai bei pasitikėti savimi? Tuomet dabar pats laikas peržiūrėti garderobą ir pritaikyti jį savo kasdienybei!

Ar jūsų drabužių spinta atitinka jūsų gyvenimo būdą?

Pirmoji jums tenkanti užduotis – atverti savo drabužių spintos duris ir pažvelgti į jos vidų. Tai padariusios užduokite sau svarbų klausimą, t.y., ar spintoje šiuo metu esantys drabužiai atitinka jūsų gyvenimo būdą? Tikėtina, kad atsakymas bus neigiamas – juk priešingu atveju vargu ar dairytumėtės patarimų, kaip savo drabužių spintą paruošti aktyvesniam gyvenimo būdui. Taigi, turėtumėte pasistengti atsispirti vartotojiškiems įpročiams ir pabandyti surūšiuoti turimus drabužius, atsižvelgiant į tai, ką dėvite dažniausiai ir prie kokių drabužių ilgą laiką net neprisilietėte.

Akivaizdu, kad drabužiai, apie kurių dėvėjimą galite pasakyti „niekada“ arba „beveik niekada“, iš jūsų drabužių spintos turėtų iškeliauti. O jei norite, kad spintoje liktų tik tai, ką iš tikrųjų mėgstate ir dažnai dėvite, su drabužiais, kuriuos priskirtumėte „kartais“ dėvimiems, taip pat turėtumėte atsisveikinti.

Sudarykite reikalingų įsigyti drabužių sąrašą

Kai jūsų drabužių spintos turinys bus sutvarkytas, ateis metas sudaryti ir jums reikalingų pirkinių sąrašą. Tačiau tai darydamos jokiu būdu neturėtumėte imti dairytis į nuomonės formuotojas ar stilistes, kurias sekate socialiniuose tinkluose. Pirmiausia nustokite pirkusios drabužius, kurių iš tikrųjų niekuomet nedėvėsite – nepaisant to, kad ant modelio tas drabužis atrodo idealiai.

Dabar būtų pats metas pagalvoti apie drabužius ir aksesuarus, kurių jums iš tikrųjų reikia. Atsisakydamos to, kas yra tik gražu, bet nepatogu, galėsite daug lengviau suformuoti jums patinkantį ir kartu labai komfortišką bei pasitikėjimą savimi sustiprinantį įvaizdį.

Investuokite į kokybiškus drabužius

Jei pastaruoju metu vis daugiau laiko praleidžiate aktyviai, ypatingai svarbu pasirūpinti, kad jūsų kasdien dėvimi drabužiai būtų labai aukštos kokybės. Nuo to priklausys tiek patogumas, tiek ir jūsų savijauta, nes dėvint tai, kas varžo ir trikdo judesius, tikrai nesijausite patogiai ir laisvai.

Žinoma, kokybiški drabužiai kainuoja brangiau, tačiau jie yra patvarūs, patogūs ir praktiški – ir tai yra trys svarbiausios „funkcijos“, kurių jums iš tikrųjų reikia. Užuot išleidusios tą pačią pinigų sumą prastos kokybės drabužiams, investuokite į kokybiškus ir iš natūralių bei kvėpuojančių medžiagų pagamintus drabužius, kurie jums tarnaus ne vienus metus.

Patogūs batai

Avalynė yra ypač svarbi mūsų visų aprangos dalis, ypač tų, kurie mėgsta aktyvų gyvenimo būdą. Didžiausias krūvis kasdien tenka mūsų pėdoms, todėl labai svarbu pasirūpinti patogia, praktiška ir kojų nespaudžiančia avalyne. Nors suprantama, kad aukštakulniai visuomet yra labai elegantiškas pasirinkimas, jie tikrai netiks jūsų aktyvioje kasdienybėje, todėl turite investuoti į lengvus, patogius ir universalius batus. Gera žinia yra ta, kad sportbačiai nebėra laikomi išskirtinai neformalia avalyne ir puikiai tinka įvairiomis progomis – tiek laiką leidžiant mieste, tiek ir keliaujant į oficialesnį renginį.

Išmokite derinti

Paskutinis žingsnis yra išmokti derinti aktyviam laisvalaikiui skirtus drabužius su kai kuriomis bazinėmis stiliaus detalėmis ir tokiu būdu sukurti madingą kasdienę aprangą. Todėl nemanykite, kad negalite derinti jogos kelnių su storu ilgu megztiniu ar kardiganu. Leiskite sau eksperimentuoti ir nesunkiai atrasite tobulus derinius, kurie padės jums būti pasiruošusioms aktyviam laisvalaikiui ir kartu neatsilikti nuo naujausių mados tendencijų.

 (713)