Ką dėvėti rudenį vykstančiose vestuvėse

Ką dėvėti rudenį vykstančiose vestuvėse

Jei norite bet kurios rudenį vykstančios ceremonijos metu atrodyti nepriekaištingai, vadovaukitės šiais stiliaus patarimais, kurie padės jums savo įvaizdį pritaikyti pagal sezono ir orų pokyčius. Ne vienam rudenį rengiamų vestuvių šventės svečiui dėl atvėsusių ar nepastovių orų gali tekti pasukti galvą, kuo gi pasipuošti šia proga. Ar galima dėvėti tik juodos spalvos drabužius? Ar tinka dėvėti platesnio stiliaus kelnes? Ar pasirinkti batai neatrodys keistai? Taigi, jei ir jūs ruošiatės rudenį vykstančioms vestuvėms ir jus užklumpa daugybė klausimų, pateikiame jums ne vieną praktišką patarimą, kuris galėtų praversti.

Mieste vykstančios vestuvės

Nesvarbu, ar tai būtų loftas, ar šiuolaikinio meno muziejus, miesto aplinka leidžia labai kūrybiškai pasirinkti vestuvėms tinkančią aprangą. Nors visiškai juoda kokteilinė suknelė gali atrodyti rafinuotai prabangioje miesto aplinkoje, nepamirškite jos paįvairinti spalvomis, pvz., ryškiais zomšiniais bateliais ar drąsiu švarkeliu, kad jūsų suformuotas įvaizdis atrodytų šventiškai. Labai prabangiai atrodo drabužiai iš satino – ypač brangakmenių atspalvių. Graži rubino, safyro, nefrito ar ametisto spalvos midi suknelė suteiks elegancijos jūsų šokio judesiams. Drąsiai avėkite lakuotus batelius, jei norite, kad jūsų įvaizdis atrodytų žaismingiau.

Užmiestyje organizuojamos vestuvės

Užmiestyje (ar kaimo vietovėje) vykstančiose vestuvėse turėtumėte nepamiršti pasinaudoti natūralios gamtos grožiu. Rudens žiedai yra gerokai vaizdingesni nei pavasario puokštės. Aplinkoje vyraujančios spalvos taip pat būna kur kas nuotaikingesnės. Suknelė ilgomis rankovėmis puikiai tinka buvimui lauke – ypač jei naktimis oras yra vėsesnis. Ant žolės gali būti sudėtinga avėti aukštakulnius ir smailianosius batelius, todėl saugiausia rinktis avalynę su blokiniais kulniukais arba platforma. Skoninga rankinė per petį leis patogiai judėti visoje vestuvių šventėje.

Santuokų rūmuose vykstančios vestuvės

Vien todėl, kad jaunavedžiai vestuvių ceremoniją nusprendė surengti santūrioje miesto rotušėje ar santuokų rūmuose, dar nereiškia, kad turite apriboti savo stiliaus pasirinkimus. Šiek tiek pasidomėjusios galėsite išsiaiškinti tikrąjį aprangos kodą. Koks bus jaunavedžių stilius? Kur vyks vestuvių šventė po ceremonijos?

Kai kuriais atvejais gali būti pageidautina mūvėti kelnes. Dėvėdamos elegantišką kombinezoną su plokščiapadžiais bateliais atrodysite puošniai ir būsite puikiai pasirengusios ne vieną valandą praleisti šokių aikštelėje. Pridėjus keletą blizgių detalių, pvz., auskarus su žėrinčiais brangakmeniais ar metalizuotą rankinę ir elegantišką švarkelį, jūsų įvaizdis idealiai tiks smagiam ir nepamirštamam vakarui.

Tuo tarpu dienos metu vykstančiose vestuvėse pasipuošusios susiaučiama suknele visada atrodysite dailiai ir gražiai. Tiesiog išsirinkite skulptūriškų auskarų porą ar drąsius auksinius papuošalus ir atrodysite itin madingai.

Paplūdimyje organizuojamos vestuvės

Vestuvės pajūryje ryškių rudens saulėlydžių fone – nepakartojama atmosfera vestuvių šventei. Jūros pakrantės vietos kviečia eksperimentuoti su nestruktūrizuota elegancija. Būkite romantiška vilkėdama plazdančią šifoninę maksi suknelę arba atskleiskite ir parodykite savo linksmąją pusę su netikėta palmių raštų midi suknele, kuri yra daugelio iki šiol pamėgtos gėlių tendencijos patobulinta versija. Pasivaikščiojimams po smėlėtą ar akmenėliais nubarstytą jūros pakrantę geriausiai tiks plokščiapadžiai bateliai arba sandalai. Atvėsus orams galite apsivilkti minkštą apsiaustą ar didelę šiltesnę ir storesnę skarą. Tuo tarpu subtilūs auksiniai papuošalai – tai gražiausias baigiamasis jūsų vestuvinio įvaizdžio akcentas.

Taigi, kad ir kur vyktų jūsų draugų ar artimųjų vestuvės, į kurias esate pakviestos, galite be didelio vargo atrasti drabužius, avalynę ir aksesuarus, kurie puikiai tiktų būsimai progai ir derėtų prie numatytos vestuvių šventės tematikos. Ir nepamirškite, kad jūsų suformuotas įvaizdis taip pat turėtų būti labai patogus ir teikiantis jums daugiau pasitikėjimo savimi.

 (251)